Cruisewijzer is een afdeling van Aro-Travel bvba, toegespitst op - u raadt het al - cruises. De Aro-Travel group, die meer dan 10 jaar succesvol opereert in Vlaanderen, biedt de nodige waarborgen van stabiliteit, zekerheid en vertrouwen: officieel erkend door Toerisme Vlaanderen Vergunning A5071, verzekerd bij het Garantiefonds Reizen, lid van de beroepsvereniging VVR.

De eigen website cruisewijzer.com geeft een algemeen overzicht van de ontelbare mogelijkheden.
Want cruisewijzer werkt volstrekt onafhankelijk van rederijen en touroperators.

Hoewel deze website je de eerste informatie aanbiedt, kies en boek je waarschijnlijk niet zomaar via het internet.
Persoonlijk, vrijblijvend advies is de tweede noodzakelijke stap.
Wij trachten juist door vakkundig advies vanuit eigen cruise-ervaringen, aangevuld met een aantal klantenreacties, je wijzer te maken over cruises. Wij wijzen je als het ware de meest geschikte cruise aan.

Wij beseffen immers ten volle dat een cruise voor jou een unieke gebeurtenis dient te zijn.  Waar je naartoe leeft, een echte belevenis, die je nooit vergeet.

Wat verwacht je van een cruise: een vleugje avontuur, een heuse "rondreis" per schip, een stukje romantiek, een stijlvolle omgeving, een chique kajuit? Of eerder een verkennende expeditietocht, of een rustige riviercruise? Vanuit deze en andere vragen helpen we u de geknipte cruise selecteren.Cruisewijzer op het Vakantiesalon te Antwerpen februari 2005