Celebrity Cruises...
                                             overtreft alle verwachtingen

 

 

Bij Celebrity Cruises wil men niets liever dan uw verwachtingen overtreffen....


...met een heel eigen stijl die perfect beantwoord aan de gesofistikeerde smaak en levensstijl van de moderne cruisepassagier. Een combinatie van de glamour van traditionele cruiseschepen en een hedendaagse look, met vb. echte kunst aan boord (vooral op de schepen van het Century type) en vb. heuse bloemenserres (Magnolia Garden op Infinity, Summit en Constellation)....

...met de meesterwerken uit de keuken die gecreŽerd zijn door culinair consultant en meesterkok Michel Roux (3 Michelinsterren) en waarvan u geniet in een prachtig restaurant met kamerhoge ramen en dus een panoramisch zicht naar buiten...

...met een luxueuse AquaSpa: een oase voor lichaam en geest, aromatherapie met massage of een kalmerend bad van de thalassotherapie... en een fitnessclub...en een prachtig zwembad....

...met een bibliotheek met CD-luisterposten...

       ...met elegante boetieks aan boord, diverse gevarieerde excursies aan wal, champagnebar, pianobar, casino, een trendy rooksalon...

...met weelderig ingerichte hutten en een onberispelijke service (voor elke suite is er een butler) en vooral ouderwets veel aandacht voor detail....

....kortom, met alle ingrediŽnten voor een onvergetelijke cruise!

    

Om de zoveel jaar komt Celebrity met nieuwe en betere schepen:

1. Horizon Class
Horizon en Zenith: de twee eerste schepen maar nog steeds zeer aantrekkelijk. Sommigen vinden de sfeer aan boord van de Zenith warmer door het gebruik van andere kleuren in het decor.
In deze types houdt men een traditie in ere: schitterend modern design, aangevuld met tijdloze klasse. Ze zijn intiem en persoonlijk tegelijk omdat er slechts 1.350 gasten meereizen, en 645 bemanningsleden die hen de allerbeste service bieden. Deze schepen zijn voor gasten die alleen willen relaxen, ontspannen en van de serene sfeer genieten, waarbij verwend worden absoluut tot de service moet behoren.

2. Century Class
Dankzij de mix van elementen uit de gouden eeuw van de transatlantische cruises en troeven van onze moderne tijd, hebben de Century Class schepen de omvang van een oceaanschip en van binnen een verrassend intieme en verfijnde sfeer.
Toen het eerste van het trio op de markt kwam, werd het meteen een criterium voor de anderen. Het ontwerp borduurt verder op dat van de Horizon en de Zenith maar de Century is groter en biedt de passagier nog meer ruimte. De Grand Foyer is het hart van het schip. De twee verdiepingen van het restaurant zijn verbonden door een zwierige trap. Boven het tweede zwembad van de Galaxi werd ook nog een uitschuifbaar dak geÔnstalleerd voor de iets minder zonnige dagen. Mercury combineert het beste van de twee zusterschepen!

3. Millennium Class, met nog meer ruimte voor de passagiers.
De Millennium Class schepen combineren de schoonheid en de grandeur van begin van de 20ste eeuw moeiteloos met de technologie van de 21ste eeuw. Overal waar u kijkt ziet u meubilair van ongeŽvenaarde kwaliteit, perfect afgewerkt hout en marmer, geŽtst glas en gepolijst graniet.
Maar liefst 80% van de hutten kijken uit over de oceaan en 74% hebben een veranda. De suites zijn bijna 280 vierkante meter groot en zijn voorzien van luxueuse voorzieningen zoals een butlerpantry, persoonlijke fitnesstoestellen en zelfs...een kleine vleugelpiano.
De AquaSpa faciliteiten op de Millennium schepen zijn ruim 2.300 vierkante meter groot en bieden via kamerhoge vensters een ruim uitzicht op de oceaan.
In de eetzalen is het zicht op de oceaan aan elke tafel even spectaculair.
Het atrium is indrukwekkend met elf dekken hoogte en uniek zijn ook de grote liften die tegen de zijkant van de schepen zijn aangebracht en een panoramisch zicht naar buiten bieden.

 

Horizon Class grootte lengte dekken passagiers
Horizon (1990 renovatie '98) 46.811 ton 208 m 9 1.354
Zenith (1992 renovatie '99) 47.255 ton 208 m 9 1.375
Century Class        
Century (1995) 70.606 ton 246 m 10 1.750
Galaxy (1996) 77.713 ton 264 m 10 1.870
Mercury 77.713 264 m 10 1.870
Millennium Class        
Millennium (2000) 91.000 ton 294 m 11 1.950
Infinity (2001) 91.000 ton 294 m 11 1.950
Summit (2001) 91.000 ton 294 m 11 1.950
Constellation '2002) 91.000 ton 294 m 11 1.950

 

TROEVEN
* goed ontworpen, ruime schepen
* Amerikaans maar toch een Europees gevoel
* attent en vriendelijk personeel
* zeer mooie ŗ la carte restaurants op de schepen van het Millennium type
* casual dineren in het buffet restaurant
* butler service in de suites
* Michael's Cigar Bar: wegzakken in een lederen fauteaul met een sigaar en cognac
* spectaculaire fitnesszalen en kuuroorden: zeer uitgebreid en goed uitgerust, thalassotherapie op de
   nieuwste schepen
* mooie zonnedekken met ligstoelen voorzien van matrasjes
* bibliotheek met CD luisterposten
* martinibar (26 verschillende martini-cocktails!!!)
* patisserie Cova voor heerlijke koffie

Kan Celebrity Cruises ook jouw hoogste verwachtingen overtreffen?
klik op
en laat je overtuigen!